Blodfersken fra Rhônedalen

For over 250 år siden var det vanlig å plante et ferskentre i vinmarkene i Coteaux du Lyonnais – like sør for Beaujolais og vest for Lyon. Grunnen til dette var at ferskentreet lettere ble utsatt for soppangrep og i så måte bidro til å beskytte vinmarkene. Så fort ferskentrærne ble infisert startet vinbøndene arbeidet med å bekjempe soppen og redde vinrankene.Disse ferskentrærne produserer en spesiell type fresken med rødt fruktkjøtt. Etter hvert som de ble eksponert for gjentagende soppangrep utviklet trærne frukt med høyt innhold av antioksidanter og enda rødere fruktkjøtt ble resultatet. Derfor kalles denne typen fersken for «Peche de vigne» – noen kaller dem også for «blodfersken». 375 g

kr119.00

Lagt til ønskelisteFjernet fra ønskelisten 0
Last updated on 5. oktober 2024 21:29
Kategori:

Finn best pris på Blodfersken fra Rhônedalen

For over 250 år siden var det vanlig å plante et ferskentre i vinmarkene i Coteaux du Lyonnais – like sør for Beaujolais og vest for Lyon. Grunnen til dette var at ferskentreet lettere ble utsatt for soppangrep og i så måte bidro til å beskytte vinmarkene. Så fort ferskentrærne ble infisert startet vinbøndene arbeidet med å bekjempe soppen og redde vinrankene.Disse ferskentrærne produserer en spesiell type fresken med rødt fruktkjøtt. Etter hvert som de ble eksponert for gjentagende soppangrep utviklet trærne frukt med høyt innhold av antioksidanter og enda rødere fruktkjøtt ble resultatet. Derfor kalles denne typen fersken for «Peche de vigne» – noen kaller dem også for «blodfersken». 375 g

Omtaler

0.0 ut av 5
0
0
0
0
0
Skriv en anmeldelse

Det finnes ingen anmeldelser ennå.

Bli den første til å skrive "Blodfersken fra Rhônedalen"

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blodfersken fra Rhônedalen
Blodfersken fra Rhônedalen

kr119.00

123matkupp.no
Logo
Handlekurven