Garganelli 500g
Det er kun egg, vann og mel som brukes for å lage pasta men utvelgelsen av råvarene er nøkkelen til den gode kvaliteten Andalini leverer. Garganelli, også kjent som maccheroni al pettine, er en tradisjonell kort egg pasta som stammer fra Romagna, den sørøstlige delen av Emilia-Romagna-regionen i Nord-Italia. I dag regnes garganellipasta som en klassiker i hele Emilia-Romagna. 500 g
kr79.00
Finn best pris på Garganelli 500g
Det er kun egg, vann og mel som brukes for å lage pasta men utvelgelsen av råvarene er nøkkelen til den gode kvaliteten Andalini leverer. Garganelli, også kjent som maccheroni al pettine, er en tradisjonell kort egg pasta som stammer fra Romagna, den sørøstlige delen av Emilia-Romagna-regionen i Nord-Italia. I dag regnes garganellipasta som en klassiker i hele Emilia-Romagna. 500 g
Det finnes ingen anmeldelser ennå.