Hjerteskjell i rapsolje
Danske kokker elsker skjell fra Limfjorden. Det kjølige vannet og vanngjennomstrømmingen gir optimale vekstbetingelser for skjell. Hjerteskjellenne er dampet og lettsaltet før de legges i boksen med kaldpresset rapsolje fra Bornholm.Hjerteskjell med grillet landbrød, løk og tomatFANGST hjerteskjellEn skive grillet lyst landbrødMajonesSherrytomatFinsnittet vårløkRødløk i skiverKapers fra La Nicchia (utvannet)Smør det grilla brødskiven med et raust lag majones, legg på hjerteskjellene og pynt med tomat, vårløk. Rødløk og kapers. Press evt over noen dråper med sitron.
kr139.00
Finn best pris på Hjerteskjell i rapsolje
Danske kokker elsker skjell fra Limfjorden. Det kjølige vannet og vanngjennomstrømmingen gir optimale vekstbetingelser for skjell. Hjerteskjellenne er dampet og lettsaltet før de legges i boksen med kaldpresset rapsolje fra Bornholm.Hjerteskjell med grillet landbrød, løk og tomatFANGST hjerteskjellEn skive grillet lyst landbrødMajonesSherrytomatFinsnittet vårløkRødløk i skiverKapers fra La Nicchia (utvannet)Smør det grilla brødskiven med et raust lag majones, legg på hjerteskjellene og pynt med tomat, vårløk. Rødløk og kapers. Press evt over noen dråper med sitron.
Det finnes ingen anmeldelser ennå.