Kaltbach
Kaltbach creamy er en Sveitsisk fastost laget på pasteurisert kumelk. Ostene lagres i store sandsteinsgrotter hvor kilometervis av ganger er fylt opp med ostehjul av forskjellige slag som veier fra 4 til over 100 kg. Det spesielle klimaet i disse grottegangene tilfører en helt spesiell aroma og smak til ostene som ligger her. Under lagringen får osten omsorgsfull behandling og snus og vaskes etter alle kunstens regler. Kun de beste ostene blir valgt ut for å lagres her og resultatet er helt unikt. Ved konstant temperatur på 12,5 °C og en fuktighet på 94 % ligger de til modning i 4-5 måneder. En slager på ostefatet! Denne er en favoritt på Gutta og vi har mistet tellingen på hvor mange kunder som har blitt overrasket over hvor godt denne osten faktisk smaker. Anbefales!Greit å vite om oppebevaring av ost:Pakket osten godt inn i ostepapir og oppbevar den gjerne i en boks i kjøleskapet. Bruk alltid en ren kniv når du skal skjære biter av osten. Husk at ost er noe som i utgangspunktet er en vare som kan vare veldig lenge hvis den oppbevares riktig. Når du har litt erfaring med ost kan du fort finne ut om osten har blitt dårlig eller ikke kun ved å kikke og lukte på varen.
kr189.00
Finn best pris på Kaltbach
Kaltbach creamy er en Sveitsisk fastost laget på pasteurisert kumelk. Ostene lagres i store sandsteinsgrotter hvor kilometervis av ganger er fylt opp med ostehjul av forskjellige slag som veier fra 4 til over 100 kg. Det spesielle klimaet i disse grottegangene tilfører en helt spesiell aroma og smak til ostene som ligger her. Under lagringen får osten omsorgsfull behandling og snus og vaskes etter alle kunstens regler. Kun de beste ostene blir valgt ut for å lagres her og resultatet er helt unikt. Ved konstant temperatur på 12,5 °C og en fuktighet på 94 % ligger de til modning i 4-5 måneder. En slager på ostefatet! Denne er en favoritt på Gutta og vi har mistet tellingen på hvor mange kunder som har blitt overrasket over hvor godt denne osten faktisk smaker. Anbefales!Greit å vite om oppebevaring av ost:Pakket osten godt inn i ostepapir og oppbevar den gjerne i en boks i kjøleskapet. Bruk alltid en ren kniv når du skal skjære biter av osten. Husk at ost er noe som i utgangspunktet er en vare som kan vare veldig lenge hvis den oppbevares riktig. Når du har litt erfaring med ost kan du fort finne ut om osten har blitt dårlig eller ikke kun ved å kikke og lukte på varen.
Det finnes ingen anmeldelser ennå.