Kamskjell i Fine Bretagne
Kamskjell smaksatt med ulike krydderier og Fine Bretagne. Fine Bretagne er en bretonsk eplebrennevin produsert ved å destillere cider, også kjent som Lambig. Den må lagres i minimum fire år på eik. Drikken tilsvarer calvados i Normandie. 80 gL`atelier du Cuisinier holder til i Bretagne og lager tartinables av diverse sjømatprodukter. Helt naturlig, uten noen tilsetningsstoffer.
kr119.00
Finn best pris på Kamskjell i Fine Bretagne
Kamskjell smaksatt med ulike krydderier og Fine Bretagne. Fine Bretagne er en bretonsk eplebrennevin produsert ved å destillere cider, også kjent som Lambig. Den må lagres i minimum fire år på eik. Drikken tilsvarer calvados i Normandie. 80 gL`atelier du Cuisinier holder til i Bretagne og lager tartinables av diverse sjømatprodukter. Helt naturlig, uten noen tilsetningsstoffer.
Det finnes ingen anmeldelser ennå.