Pasta carbonara

Autentisk pasta carbonaraEn av de fire klassiske romerske pastaretter, carbonara; er en rett som er lett å lære, men vanskelig å mestre. Buon appetito! NB: Anbefales å spises på tom mage – dette er sikringskost! Ingredienser for ca 4 personerCa 200g guanciale, skjært i små terningerExtra virgin olivenolje3 store romtempererte økologiske egg200g Pecorino Romano400g Spaghetti Sort pepper – gjerne ristet i en varmpanne før bruk FremgangsmåteBrun guanciale i en stor panne med olivenolje på middels varme i ca. 2min, sett til side, og hold varmt.Kok opp en gryte med vann og salt rikelig, gjerne med kosher salt. Tilsett spaghetti og kok til pastaen er al dente. Rør om underveisMens pastaen koker visper du egg, pecorino og rikelig med sort pepper i en bolle.Hell den kokte pastaen i pannen med guanciale og sett på lav varme. Bland godt.Deretter ta pannen av varmen, og vend inn egg og osteblandingen. Her er det viktig å jobbe raskt slik at eggene ikke koagulerer, slik at det blir en kremaktig saus og ikke en omelett.Server rykende varm med godt med nykvernet pepper og revet pecorino. 

kr816.00

Lagt til ønskelisteFjernet fra ønskelisten 0
Last updated on 2. oktober 2024 14:19
Kategori:

Finn best pris på Pasta carbonara

Autentisk pasta carbonaraEn av de fire klassiske romerske pastaretter, carbonara; er en rett som er lett å lære, men vanskelig å mestre. Buon appetito! NB: Anbefales å spises på tom mage – dette er sikringskost! Ingredienser for ca 4 personerCa 200g guanciale, skjært i små terningerExtra virgin olivenolje3 store romtempererte økologiske egg200g Pecorino Romano400g Spaghetti Sort pepper – gjerne ristet i en varmpanne før bruk FremgangsmåteBrun guanciale i en stor panne med olivenolje på middels varme i ca. 2min, sett til side, og hold varmt.Kok opp en gryte med vann og salt rikelig, gjerne med kosher salt. Tilsett spaghetti og kok til pastaen er al dente. Rør om underveisMens pastaen koker visper du egg, pecorino og rikelig med sort pepper i en bolle.Hell den kokte pastaen i pannen med guanciale og sett på lav varme. Bland godt.Deretter ta pannen av varmen, og vend inn egg og osteblandingen. Her er det viktig å jobbe raskt slik at eggene ikke koagulerer, slik at det blir en kremaktig saus og ikke en omelett.Server rykende varm med godt med nykvernet pepper og revet pecorino. 

Omtaler

0.0 ut av 5
0
0
0
0
0
Skriv en anmeldelse

Det finnes ingen anmeldelser ennå.

Bli den første til å skrive "Pasta carbonara"

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pasta carbonara
Pasta carbonara

kr816.00

123matkupp.no
Logo
Handlekurven