Pizzadeig

PizzadeigTil 2 pizza250g pizza mel10g salt5g fint sukker2,5g Caputo pizzagjær60ml varmtvann120ml kaldtvannOlivenoljeVisp sammen Caputo pizzagjær og sukkeret i varmtvann til det er helt oppløst. Tilsett deretter kaldtvannBland sammen 1/3 av melet og gjærblandingen sakte i en kjøkkenmaskin. Sett opp hastigheten i et minutt eller to til deigen er «glatt»Sett ned farten og tilsett resten av melet og 10g salt. La gå på lav/middels i ca. 8 minutter til deigen er klar.Form deigen til en ball, ha over i en bolle som er penslet med olivenolje og dekk til med klingfilm. La deigen heve på et varmt sted i 1,5t.Ta deigen ut av bollen og form til to runde deigballer. Legg deigene over på et godt melet bakebrett. Dekk til med klingfilm og ha et kjøkkenhåndkle over og la kald heve i kjøleskapet over natten.Ta deigen ut av kjøleskapet 1,5 time før pizzaen skal lages. Når deigen har kommet til romtemperatur, er den lettere å jobbe med. Bruk hendene og håndleddet til å bake ut pizzadeigen til ønsket størrelse (30-40cm)

kr118.00

Lagt til ønskelisteFjernet fra ønskelisten 0
Last updated on 3. oktober 2024 00:09
Kategori:

Finn best pris på Pizzadeig

NOK118.00
in stock

PizzadeigTil 2 pizza250g pizza mel10g salt5g fint sukker2,5g Caputo pizzagjær60ml varmtvann120ml kaldtvannOlivenoljeVisp sammen Caputo pizzagjær og sukkeret i varmtvann til det er helt oppløst. Tilsett deretter kaldtvannBland sammen 1/3 av melet og gjærblandingen sakte i en kjøkkenmaskin. Sett opp hastigheten i et minutt eller to til deigen er «glatt»Sett ned farten og tilsett resten av melet og 10g salt. La gå på lav/middels i ca. 8 minutter til deigen er klar.Form deigen til en ball, ha over i en bolle som er penslet med olivenolje og dekk til med klingfilm. La deigen heve på et varmt sted i 1,5t.Ta deigen ut av bollen og form til to runde deigballer. Legg deigene over på et godt melet bakebrett. Dekk til med klingfilm og ha et kjøkkenhåndkle over og la kald heve i kjøleskapet over natten.Ta deigen ut av kjøleskapet 1,5 time før pizzaen skal lages. Når deigen har kommet til romtemperatur, er den lettere å jobbe med. Bruk hendene og håndleddet til å bake ut pizzadeigen til ønsket størrelse (30-40cm)

Omtaler

0.0 ut av 5
0
0
0
0
0
Skriv en anmeldelse

Det finnes ingen anmeldelser ennå.

Bli den første til å skrive "Pizzadeig"

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

123matkupp.no
Logo
Handlekurven