Sugo di Pomodoro a Fuoco Lento

Sugo di Pomodoro a Fuoco Lento til 2/3 personerEn klassisk tomatsaus fra legendariske River Cafe, som egentlig kun krever litt tålmodighet hos kokken, men tro oss det er verdt ventetiden – resultatet blir helt fantastisk. Alt du trenger er gode tomater, en rødløk, hvitløk, basilikum og pasta. Skjær rødløken så tynt du klarer og stek den med olivenolje til den er helt myk og karamellisert, dette tar ca. 40 min. Det er viktig at løken er så tynn som mulig. Den skal nesten gå i oppløsning i sausen. De siste fem minuttene tilsetter du et par finhakkede hvitløksfedd. Tilsett tomatene i pannen. Enten kan du bruke friske tomater som du har skåldet selv, eller så må du få tak i de absolutt beste tomatene du kan få tak i på boks eller glass. Vi bruker Gentiles San Marzano tomater. Rør rundt til tomatene er knust. Deretter tilsetter du noen revne basilikumblader og godt med salt og pepper. La småkoke på lav varme i 90 min. Kok pasta til den er al dente, og bland inn i sausen. Server med et par friske basilikumblader og rikelig med parmiggano 

kr227.00

Lagt til ønskelisteFjernet fra ønskelisten 0
Last updated on 3. oktober 2024 20:19
Kategori:

Finn best pris på Sugo di Pomodoro a Fuoco Lento

Sugo di Pomodoro a Fuoco Lento til 2/3 personerEn klassisk tomatsaus fra legendariske River Cafe, som egentlig kun krever litt tålmodighet hos kokken, men tro oss det er verdt ventetiden – resultatet blir helt fantastisk. Alt du trenger er gode tomater, en rødløk, hvitløk, basilikum og pasta. Skjær rødløken så tynt du klarer og stek den med olivenolje til den er helt myk og karamellisert, dette tar ca. 40 min. Det er viktig at løken er så tynn som mulig. Den skal nesten gå i oppløsning i sausen. De siste fem minuttene tilsetter du et par finhakkede hvitløksfedd. Tilsett tomatene i pannen. Enten kan du bruke friske tomater som du har skåldet selv, eller så må du få tak i de absolutt beste tomatene du kan få tak i på boks eller glass. Vi bruker Gentiles San Marzano tomater. Rør rundt til tomatene er knust. Deretter tilsetter du noen revne basilikumblader og godt med salt og pepper. La småkoke på lav varme i 90 min. Kok pasta til den er al dente, og bland inn i sausen. Server med et par friske basilikumblader og rikelig med parmiggano 

Omtaler

0.0 ut av 5
0
0
0
0
0
Skriv en anmeldelse

Det finnes ingen anmeldelser ennå.

Bli den første til å skrive "Sugo di Pomodoro a Fuoco Lento"

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sugo di Pomodoro a Fuoco Lento
Sugo di Pomodoro a Fuoco Lento

kr227.00

123matkupp.no
Logo
Handlekurven