Trøffeltagliatelle
Tagliatelle med trøffel – La Pasta di AldoPastaen fra La Pasta di Aldo er utrolig god og en bestselger på Gutta. Ved første øyekast ligner fabrikken vel så mye på et bolighus. Innehaveren Luigi Donnari gjør dette først og fremst av kjærlighet til den gode smak. Donnari tjener til det daglige brød hos en lokal skoprodusent, der håndsøm og perfeksjon er like viktig som friske egg og den beste durumhveten i pastaen. Inntekten fra dette arbeidet gjør at Luigi kan vie resten av tiden til sin lille fabrikk.Grunnoppskriften er en miks av durumhvete, hele egg og eggeplommer. Deigen bearbeides forsiktig slik at den blir mest mulig luftig uten å gå i stykker. Oppskriften varieres utfra hvilken bredde pastaen skal ha. Det punktet mange synder mot i produksjonen er tørkingen av pastaen. Mange bruker en jevnt høy temperatur for å komme raskere i mål. Andre igjen har høy temperatur ved starten av tørkingen for å «konservere» fargen. Hos La Pasta di Aldo tar de den tiden det trengs for å få en perfekt pasta tørket på jevnt lav temperatur. Når det gjelder pastaens uimotståelige gylne farge så kommer den av kvaliteten på de lokale eggene og durumhveten.Kok pastaen, høvle over rikelig med fersk trøffel og revet parmesan, toppes med din beste olivenolje. Det blir ikke bedre enn dette!
kr109.00
Finn best pris på Trøffeltagliatelle
Tagliatelle med trøffel – La Pasta di AldoPastaen fra La Pasta di Aldo er utrolig god og en bestselger på Gutta. Ved første øyekast ligner fabrikken vel så mye på et bolighus. Innehaveren Luigi Donnari gjør dette først og fremst av kjærlighet til den gode smak. Donnari tjener til det daglige brød hos en lokal skoprodusent, der håndsøm og perfeksjon er like viktig som friske egg og den beste durumhveten i pastaen. Inntekten fra dette arbeidet gjør at Luigi kan vie resten av tiden til sin lille fabrikk.Grunnoppskriften er en miks av durumhvete, hele egg og eggeplommer. Deigen bearbeides forsiktig slik at den blir mest mulig luftig uten å gå i stykker. Oppskriften varieres utfra hvilken bredde pastaen skal ha. Det punktet mange synder mot i produksjonen er tørkingen av pastaen. Mange bruker en jevnt høy temperatur for å komme raskere i mål. Andre igjen har høy temperatur ved starten av tørkingen for å «konservere» fargen. Hos La Pasta di Aldo tar de den tiden det trengs for å få en perfekt pasta tørket på jevnt lav temperatur. Når det gjelder pastaens uimotståelige gylne farge så kommer den av kvaliteten på de lokale eggene og durumhveten.Kok pastaen, høvle over rikelig med fersk trøffel og revet parmesan, toppes med din beste olivenolje. Det blir ikke bedre enn dette!
Det finnes ingen anmeldelser ennå.